Prezentarea companiei Fapte esenţiale, istoria pe scurt,
volumul vînzărilor şi planuri pe viitor

Colaborare

Astăzi holdingul Acvilin-Grup — lider în distribuţia mărfurilor de larg consum, produselor alimentare şi mobilei de birou aparținînd marilor producători de pe piaţa moldovenească. De-a lungul existenţei sale, compania a stabilit numeroase legături de afaceri colaborînd cu celebrele companii mondiale — „Dupont”, „Nestle”,  „Philip Morris”, «Montegrappa» şi alţii.

Colaborarea cu compania Acvilin-Grup

Colaborarea cu compania Acvilin-Grup


Datorită reputaţiei de partener de încredere dobîndită de Acvilin-Grup, consumatorii autohtoni au cunoscut producţia celebrelor mărci comerciale, ruseşti şi ucraineşti, precum „Veda”, „Sibirskiy bereg”, „MERX şi „Аrt Меtal Accesorii”. Extinderea constantă a legăturilor de afaceri şi a sortimentului de mărfuri, profesionalismului angajaţilor noştri şi garanţia colaborării crează repuţia companiei Acvilin-Grup ca fiind cea a unui partener avansat şi responsabil. Baza de clienţi a Acvilin-Grup numără mai mult de 6000 de puncte comerciale, care continuă să se extindă, atrăgînd mereu noi şi noi clienţi.

Potenţialul D-stră partener

Compania Acvilin-Grup este devotată misiunii sale — de a face accesibil pentru fiecare din locuitorii Moldovei mărfurile calitative de larg consum. Ceea ce nu este posibil fără o strînsă colaborare de afaceri cu companiile producătoare. De aceea, Acvilin-Grup îşi extinde reţeaua de parteneri şi invită la colaborare companiile, care se ocupă de producerea mărfurilor de larg consum şi a produselor alimentare. Procedura de iniţiere a colaborării cu Acvilin-Grup e foarte simplă: pentru noi nu contează dimensiunea bazei de producere a potenţialului partener, dotarea lui tehnică sau popularitatea mărcii comerciale. Ne interesează orice oferte în domeniul mărfurilor de larg consum, produselor alimentare şi a mobilei de birou precum şi dorinţa de dezvoltare sinergică.

Dacă sunteţi cointeresaţi în dezvoltarea businessului d-stră împreună cu compania Acvilin-Grup, contactaţi-ne şi specialiştii noştri vă vor informa în detaliu despre posibilităţile noastre în vederea atingerii unui succes comun.

Colaborare

Integer eu magna eu augue mattis volutpat. Integer pretium volutpat magna vel pellentesque.