Prezentarea companiei Fapte esenţiale, istoria pe scurt,
volumul vînzărilor şi planuri pe viitor

Centrul de presă Noutăţi Retragerea de la vînzare a unor produse în ambalaj de sticlă 100g

Retragerea de la vînzare a unor produse în ambalaj de sticlă 100g

20 mai 2010

Compania Nestlé S.A., Vevey, Elveţia, a decis din proprie iniţiativă în calitate de măsură de prevenţie retragerea de la vânzare a sortimentelor de cafea solubila ultra-premium, variantele Alta Rica, Cap Colombie si Espresso, ambalate în borcane speciale de sticlă de 100g, preponderent realizate în Europa de Vest. Decizia dată a fost luată ca urmare a suspiciunii de deteriorare a ambalajului în timpul transportării, în rezultat produsul ar fi putut conţine bucăţi mici de sticlă.

Siguranţa şi calitatea produselor noastre este o prioritate indiscutabilă pentru compania noastră. În consecinţă, ca măsură de prevenţie, compania noastră a decis din proprie iniţiativă să retragă acest produs de la vânzare de pe toate pieţele unde sunt prezente produsele date. Atragem atenţia asupra faptului că este vorba exclusiv despre aceste produse ambalate în borcane speciale de sticlă acoperite în întregime de o folie opacă de plastic. Compania a decis să nu mai folosească acest tip de ambalaj. Acesta va fi înlocuit, iar produsul va fi relansat pe piaţa ulterior, într-un format nou.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconvenienţe şi mulţumim consumatorilor noştri pentru înţelegere şi încrederea acordată.

Reprezentanţa Nestlé în Moldova vă aduce la cunoştinţă că pe teritoriul Republicii Moldova compania nu a primit plîngeri de la consumatori în legătură cu problema menţionată mai sus.

www.acvilin.md