Prezentarea companiei Fapte esenţiale, istoria pe scurt,
volumul vînzărilor şi planuri pe viitor

Philip Morris International Ţigările „Marlboro”

Ţigările „Marlboro”

Dacă ar fi să întrebăm: „Care ţigări sunt cele mai masculine?” — majoritatea ar răspunde, fără să stea prea mult pe gînduri: „Desigur că ţigările „Marlboro“!”. Imaginea cowboy-ului brutal al Marlboro este cunoscută tuturor încă din copilărie.

Ţigările „Marlboro” au apărut în anul 1924 şi de atunci au devenit cel mai vîndut şi cel mai cunoscut brand al contemporaneităţii. Cel mai interesant este faptul, că compania „Philip Morris”, producătorul renumitelor ţigări, a poziţionat „Marlboro” ca ţigări pentru femei. Fîşia roşie de pe filtru permitea ascunderea urmei de ruj, imaginea campaniei publicitare fiind aleasă starul de la Hollywood – Mae West.

În anul 1947 ţigările „Marlboro” au căpătat o nouă imagine — un cowboy curajos nebărbierit, pe care pînă în prezent consumatorul îl asociază cu marca „Marlboro”.

„Marlboro” în Moldova

Din anul 1999 compania Acvilin-Grup prezintă ţigările „Marlboro” pe piaţa moldovenească. În urma încheierii contractului cu compania producător „Philip Morris”, Acvilin-Grup oferă tuturor amatorilor de produse de tutungerie calitative posibilitatea de a savura marca preferată de ţigări.

Philip Morris International