Prezentarea companiei Fapte esenţiale, istoria pe scurt,
volumul vînzărilor şi planuri pe viitor

Compania Istoria

Istoria

Pe parcursul dezvoltării istorice a holdingului Acvilin-Grup, una dintre priorităţile activităţii noastre a fost îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor, oferite pe piaţa Moldovei. În cei 10 ani de activitate, compania a reuşit să se afirme ca un partener de încredere şi să merite reputaţia unui jucător cinstit pe piaţa Moldovei.

 

Primul bon de casă al companiei

 

1997
Înfiinţarea Acvilin-Grup, începutul activităţii în sfera distribuţiei mărfurilor de larg consum.
1999
Începe o nouă etapă în istoria Acvilin-Grup. Compania se angajează în distribuţia exclusivă a articolelor de tutungerie aparţinînd producătorului Philip Morris International şi a prestigioaselor accesorii marca S. T. Dupont.
2000
Acvilin-Grup îşi încearcă puterile într-un nou rol: la spectrul larg de interese ale companiei se adaugă importul de scaune aparţinînd producătorului Аrt Меtal Furniture (Dnevropetrovsk) şi a mobilei de birou aparţinînd concernului МЕRX (Kiev).
2003
În acest an holdingul Acvilin-Grup şi-a extins portofoliul de produse cu celebrele branduri de bere, producţia aparţinînd Producătorului rus de bere Compania „Baltica”.
2004
Holdingul Acvilin-Grup devine reprezentantul exclusiv al produselor companiei „Nestle” pe piaţa moldovenească, înfiinţînd o unitate separată, care se ocupă de vînzările unui mare sortiment de produse aparţinînd acestui producător.
2006
Se completează portofoliul de produse oferite, este semnat contractul cu compania “Sibirskiy bereg”, Acvilin-Grup devenind importator exclusiv şi distribuitor al produselor acestei companii.
2005-2006
Acvilin-Grup se transformă dintr-o companie regională în una republicană, sunt deschise filiale la nordul şi sudul republicii, mai cu seamă în oraşele Edineţ şi Cahul.
2007
Noul partener — SA «Veda» — adaugă în lista celebrilor producători, cu care colaborează Acvilin-Grup, branduri de băuturi alcoolice precum, „Russkii razmer” şi  “Hlebnaya doroga”. Tot în acest an compania continuă să-şi extindă sfera de activitate operaţională, deschizînd filiale în oraşele Bălţi şi Comrat.
2008
Extinderea statului de personal şi succesul care însoţea compania au condiţionat deschiderea în capitală a unui nou sediu Acvilin-Grup, corespunzător imaginii unei corporaţii moderne aflată în dezvoltare dinamică.

Integer eu magna eu augue mattis volutpat. Integer pretium volutpat magna vel pellentesque.