Prezentarea companiei Fapte esenţiale, istoria pe scurt,
volumul vînzărilor şi planuri pe viitor

Carieră Întrebări şi răspunsuri

Întrebări şi răspunsuri

 • Dacă mă interesează postul vacant afişat pe site, unde pot obţine mai multe detalii?

  Puteţi scrie o scrisoare pe adresa electronică hr@acvilin.md

 • Cît de curînd voi primi răspuns la scrisoarea mea cu CV şi dacă, în general, voi primi unul în caz că candidatura mea nu va stîrni interesul companiei?

  Răspunsul la scrisoarea pentru postul vacant va fi expediat după evaluarea tuturor rezumatelor tuturor candidaţilor, de aceea asta poate dura ceva tmp (pînă la o lună). De altfel, vor fi contactaţi şi invitaţi la interviu numai autorii CV-lor care au prezentat interes.

 • Pot obţine un post de muncă în cadrul Acvilin-Grup studenţii pentru o zi de muncă parţială sau pentru o perioadă scurtă de timp?

  Răspunsul la această întrebare depinde de specificul postului vacant.

 • Există anumite limite de vîrstă în ceea ce priveşte angajarea în cîmpul muncii?

  Totul depinde de postul vacant existent, cu toate acestea, noi nu colaborăm cu minorii, iar limita de sus a angajărilor în cadrul Acvilin-Grup e — vîrsta de pensionare.

 • Acvilin-Grup are oferte de muncă numai în Chişinău?

  Nu. Filialele şi reprezentanţele companiei Acvilin-Grup sunt răspîndite pe tot teritoriul ţării, iar de braţe muncitoare şi minţi lucide avem nevoie şi în regiuni. De obicei, în titlul postului vacant este specificat, în care oraş anume e nevoie de noi angajaţi.

 • Este nevoie să fie scrisă şi o scrisoare de însoţire?

  Nu înaintăm o astfel de cerinţă, cu toate că, dacă aşa o scrisoare există şi este scrisă corect şi interesant, un astfel de candidat captează atenţia. Într-o avalanşă de CV-uri, asta poate face ca atenţia să cadă anume asupra d-stră.

 • Ce este mai important pentru compania Acvilin-Grup: studiile de profil sau experienţa de muncă în domeniul vînzărilor?

  Totul depinde de postul vacant în sine. Există asemenea funcţii, pentru care, fără îndoială, cerinţa de bază vor fi studiile de profil, dar sunt şi altele, pentru care caracteristicile-cheie ale candidatului devin posedarea experienţei şi anumite trăsături de personalitate.

 • Ce trebuie să ştim pentru a avea succes la interviul de la Acvilin-Grup?

  Noi începem să evaluăm candidatul din primele clipe ale apariţiei sale în birou. Contează punctualitatea, manierele de comportament, stilul îmbrăcămintei. De asemenea, contează felul în care candidatul răspunde la întrebări şi la rîndul său, întreabă. Răspunsurile trebuie să fie clare, la temă, preferabil — cu exemple practice. La fel de importantă este şi maniera candidatului de a-şi menţine ţinuta, comportamentul firesc, deschiderea, onestitatea.

Carieră